Народилася трійня

    8 серпня 2017 року в Рівненському обласному перинатальному центрі  після успішного кесарського  розтину народилася  трійня дівчаток з вагою - 1 300, 1 360 й 1 800 г. Жінка, мешканка Дубенського району завагітніла природним шляхом, в родині близнюків не було.  Батько немовлят  -  20-річний військовий, який служить в зоні АТО, приїхав поглянути на донечок і підтримати дружину. 20-річна Анастасія Трофимчук – мама трьох дівчаток, довгий час лежала на збереженні в обласному перинатальному центрі. У пацієнтки не зважаючи на постійне лікування, спрямоване на пролонгування вагітності  на 33 тижні вагітності розпочалась пологова діяльність. Оскільки один із плодів розмістився упоперек, роділлі було показане розродження шляхом кесарського розтину. Операція пройшла успішно, без ускладнень.

        На час закриття перинатального центру маленьких пацієнток разом із їхньою матусею переведуть на виходжування до       Рівненської обласної дитячої лікарні.

    Варто зазначити, що за період з моменту створення обласного перинатального центру, в закладі народилось 11 трієнь, по 1-2 щороку.

 

Пов'язані сторінки: